Serveis

[dt_sc_full_width first]

La nostra Clínica Dental, està situada en les instal·lacions de l’Hospital Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú, al costat d’urgències, donant cobertura odontològica en totes les especialitats i en especial als implants dentals.

Per la nostra privilegiada situació en el marc del recinte hospitalari, els nostres dentistes, podem realitzar sota sedació o anestèsia general, tot tipus d’intervencions a pacients especials, o complexos.

Tenim un dentista especialitzat, en cada àrea o departament: Implantología, pròtesi dental, ortodòncia, periodòncia, maxil·lofacial, estètica dental, odontopediatría, endodòncia i tot al millor relació qualitat preu.

Consulti’ns els preus dels nostres implants dentals, emblanquiments dentals o qualsevol altre servei.

hombre

ODONTOLOGIA INTEGRAL

Per a l’equip de dentistes a la Unitat d’Odontologia, el concepte d’odontologia integral és una forma d’entendre la salut bucal i dental integral, emmarcada en l’aspecte humà de cada persona.

El pacient no ha de decidir amb que dentista especialista anar, aquesta és labor de l’Odontòleg General dirigir el tractament del pacient, i sobretot és qui coneix als especialistes adequats per completar el seu cas.

L’odontologia integral treballa amb totes les especialitats, amb tots els seus beneficis i seguretat per als seus pacients, a més és capaç de solucionar aquells casos en els quals l’odontologia convencional no dóna resposta; evitant aquells procediments que poden ser perjudicials o no adequats per als pacients.

[/dt_sc_full_width][dt_sc_one_fourth first]

[dt_sc_titled_box type=»titled-box» title=»ODONTOLOGIA PREVENTIVA»]20131108133816-182089528-webLlegir més[/dt_sc_titled_box]

 

[/dt_sc_one_fourth][dt_sc_one_fourth ][dt_sc_titled_box type=»titled-box» title=»ODONTOLOGIA RESTAURADORA»]odontollogia-restauradoraLlegir més[/dt_sc_titled_box][/dt_sc_one_fourth][dt_sc_one_fourth ]

[dt_sc_titled_box type=»titled-box» title=»ODONTOLOGIA REPARADORA»]20131108141430-166127147-webLlegir més[/dt_sc_titled_box]

[/dt_sc_one_fourth][dt_sc_one_fourth ]

[dt_sc_titled_box type=»titled-box» title=»NOVES TECNOLOGIES APLICADES A l’ODONTOLOGIA»]20131111094348-94782602-webLlegir més[/dt_sc_titled_box]

[/dt_sc_one_fourth]

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *