Qui som

Qui som

[dt_sc_blockquote type=»type3″ align=»center» cite=»Consorci Sanitari del Garraf»]La Unitat d’Odontologia I Implantologia, és una clínica dental de Vilanova i la Geltrú[/dt_sc_blockquote]

La Unitat d’Odontologia la formem un gran equip humà de professionals de la Salut, compost per personal especialitzat en administració sanitària, infermeria, higienistes, protètics dentals, llicenciats en odontologia i llicenciats en medicina, que el seu objectiu és el poder brindar la millor professionalitat i avocar-la en les persones que ens visitin.

La nostra prioritat és la salut del pacient a un preu just.

[dt_sc_hr_invisible]

[dt_sc_one_half first]
unitat-d-odontologia-i-implanologia

01

13
[/dt_sc_one_half]
[dt_sc_one_half]

L’empresa

La Unitat d’Odontologia I Implantología, és una Clínica Dental a Vilanova i la Geltrú, de referència a la comarca des de l’any 2004, i compte en l’actualitat amb més de 10.000 pacients tractats.

La Unitat, està dins de les instal·lacions del CSG, i situada en Hospital Comarcal Sant Antoni Abat, al costat d’urgències, comptant amb tot el suport i confiança de la institució, amb els millors quiròfans de la Comarca del Garraf.

Disposem de dentistes, especialistes reconeguts en totes les àrees de l’odontologia.

La Universitat de Barcelona, amb un MASTER des del 2010 ens reconeix com centre formador, així com tenim també signats convenis de col·laboració amb:

[dt_sc_fancy_ul style=»arrow»]

 • Generalitat de Catalunya.
 • Ayuntament de Vilanova i la Geltrú.
 • Benestar Social i Familia de Vilanova i la Geltrú
 • Fundació Privada Sant Antoni Abat,
 • Fundació Ave Maria.
 • Asociació de Persones amb Discapacitat del Garraf..
 • Carnet Jove
 • AMPA Volerany
 • AMICUO
 • Familia nombrosa

[/dt_sc_fancy_ul]

[/dt_sc_one_half]

[dt_sc_hr_invisible]

[dt_sc_one_half first]

FAQ’s

[dt_sc_accordion_group]
[dt_sc_toggle_framed title=»Què és un implant dental?»]

És una arrel artificial de titani (material biocompatible) que es col·loca als maxil·lars i permet reemplaçar de manera estètica i natural la peça dental perduda.
Es poden col·locar un o més implants dentals a l’os maxil·lar, cosa que facilita la construcció de pròtesis fixes.
Quan la manca de peces és total es fan de dues a vuit fixacions (implants) per tenir més estabilitat i es col·loca la pròtesi fixa sobre els implants dentals, que permeten rehabilitar tota la boca amb dents noves.
L’ús d’aquesta tècnica quirúrgica moderna permet al pacient que ha patit una pèrdua dental una recuperació plena de la funció masticatòria i de l’estètica bucal.

[/dt_sc_toggle_framed]
[dt_sc_toggle_framed title=»Què són les malalties periodontals?»]
Les malalties periodontals són un conjunt de malalties que afecten els teixits (periodonci) que envolten i subjecten les dents als maxil·lars. Són malalties de caire inflamatori i de causa infecciosa (causades per bacteris), que segons el grau d’afectació anomenem gingivitis, quan el procés inflamatori només afecta el periodonci superficial (la geniva) i no els teixits que subjecten la dent.
Quan el procés inflamatori afecta els teixits periodontals profunds es destrueix l’os i el lligament periodontal, que són els teixits que suporten i subjecten les dents. A aquest grau d’afectació l’anomenem periodontitis.
Hi ha diverses fases de periodontitis, des de les inicials fins a les més avançades. Si la periodontitis no es tracta evoluciona destruint tot el suport de la dent, i amb això, el seu allotjament i la pèrdua. Per aquest motiu és important detectar la periodontitis i tractar-la als estadis més inicials.
[/dt_sc_toggle_framed]
[dt_sc_toggle_framed title=»Què és l’ortodòncia?»]
L’ortodòncia és una branca de l’odontologia que s’especialitza en el diagnòstic, la prevenció i el tractament de les irregularitats dentofacials o mala oclusió (mala mossegada).
Busca la perfecta col·locació de les dents, amb els beneficis estètics i de salut que això comporta, així com la coordinació correcta dels maxil·lars, que aconseguirà l’harmonia facial.
Dents sanes que funcionen bé i una cara equilibrada que agrada aquell que la contempla repercuteixen en l’autoestima del pacient i en la seva acceptació social.

[/dt_sc_toggle_framed]

[dt_sc_toggle_framed title=»El càncer de boca és gaire freqüent?»]
El càncer de boca és un terme general en medicina per a qualsevol creixement maligne localitzat a la boca.
Pot aparèixer com una lesió primària del propi teixit de la cavitat oral, o per metàstasi d’un lloc distant, o bé per extensió d’estructures anatòmiques veïnes, com ara la cavitat nasal o el si maxil·lar. El càncer que apareix a la cavitat bucal pot tenir diverses varietats.
La forma més comuna de càncer de boca és el carcinoma de cèl·lules escamoses, que s’origina als teixits que delimiten la boca i els llavis.
El càncer de boca acostuma a estar localitzat al teixit dels llavis o la llengua, tot i que pot aparèixer al terra de la boca, al revestiment de les galtes, a les genives o al paladar o sostre de la boca. Sota un microscopi, la majoria de càncers que es desenvolupen a la boca tenen característiques similars i s’anomenen de forma conjunta carcinoma de cèl·lules escamoses.
Són de caire maligne i tendeixen a escampar-se amb molta rapidesa.

[/dt_sc_toggle_framed]

VEURE TOTES

[/dt_sc_accordion_group]

[/dt_sc_one_half]

[dt_sc_one_half]

[dt_sc_team name=»Ramón Perez» degree=»COL. 0808 COPDEC»  role=»Director gerente» image=»http://placehold.it/300×300″]

[/dt_sc_team]

[dt_sc_team name=»Lidia Perez» degree=»COL. 6981 COEC»  role=»Directora médica» image=»http://placehold.it/300×300″]

[/dt_sc_team]

[/dt_sc_one_half]

[dt_sc_hr_invisible]

[dt_sc_one_half first]

Les nostres estadisticas

[/dt_sc_one_half]

[dt_sc_one_half]

Increment de pacients

[/dt_sc_one_half]

[dt_sc_one_fourth first]

[dt_sc_infographic_bar icon=»fa-male» value=»60″ type=»standard»] % d’homes que vénen a consulta. [/dt_sc_infographic_bar]

[/dt_sc_one_fourth]

[dt_sc_one_fourth]

[dt_sc_infographic_bar icon=»fa-female» value=»40″ type=»standard»] % de dones que vénen a consulta. [/dt_sc_infographic_bar]

[/dt_sc_one_fourth]

[dt_sc_one_half]

[dt_sc_donutchart_small title=»2012″ bgcolor=»#808080″ fgcolor=»#4bbcd7″ percent=»45″ /]

[dt_sc_donutchart_small title=»2013″ bgcolor=»#808080″ fgcolor=»#4bbcd7″ percent=»65″ /]

[dt_sc_donutchart_small title=»2014″ bgcolor=»#808080″ fgcolor=»#4bbcd7″ percent=»75″ /]

[dt_sc_donutchart_small title=»2015″ bgcolor=»#808080″ fgcolor=»#4bbcd7″ percent=»85″ /]

[/dt_sc_one_half]

[dt_sc_hr_invisible]

[dt_sc_one_half first]

Avantatges

[dt_sc_tabs_horizontal]
[dt_sc_tab title=»Atenció personalitzada»]
Oferim una atenció personalitzada, adecuandonos a les necessitats pròpies del pasciente.

[/dt_sc_tab]
[dt_sc_tab title=»Tratamientos»]

Els nostres tractaments són ODONTOLOGIA PREVENTIVA / ODONTOLOGIA RESTAURADORA / ODONTOLOGIA REPARADORA / NOVES TECNOLOGIES APLICADES A l’ODONTOLOGIA

[/dt_sc_tab]

 

[/dt_sc_tabs_horizontal]

[/dt_sc_one_half]
[dt_sc_one_half]

Testimoniatges

[dt_sc_testimonial_carousel]

 • [dt_sc_testimonial name=»Jose Maneul Fernandez» role=»Paciente Endodoncia» image=»http://placehold.it/300×300″]Va complir les meves expectatives, es nota la diferència en comparació a altres clíniques que he visitat, espero continuï rebent la mateixa qualitat de servei.[/dt_sc_testimonial]
 • [dt_sc_testimonial name=»Laura Ibañez» role=»Paciente Ortodoncia» image=»http://placehold.it/300×300″]Em van donar una molt bona atenció la primera vegada que vaig ser, així que això em deixa amb més confiança de seguir el meu tractament en aquesta clínica.[/dt_sc_testimonial]
 • [dt_sc_testimonial name=»Mari Jose Valls» role=»Paciente Periodoncia» image=»http://placehold.it/300×300″]La calidesa, professionalisme, claredat, acolliment dels metges, així com de tot el personal de la vostra institució odontologica és d’absoluta excel·lència.[/dt_sc_testimonial]

[/dt_sc_testimonial_carousel]

[/dt_sc_one_half]

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *