93 702 91 34 uoi@csapg.cat / Calle: Sant Josep, 21, Vilanova i la Geltrú, 08880 - Horario de lunes a viernes de 8:00 a 21:00

 

promocion
Primera visita en adult – clinica dental vilanova

El dentista realitza un examen oral en pacients nous o pacients que hagin tingut canvis significatius en la seva salut bucal.

El dentista examinarà l’estructura dentaria i problemes amb tapaduras existents, l’estat de salut de les genives, i el funcionament de les articulacions, musculatura i oclusió (bruxismo). Es prenguessin radiografies bitewing per avaluar la integritat dental, el nivell de perduda d’os maxil·lar i possibles signes de malalties. En cas de ser necessari el dentista pot ordenar exàmens complementaris. La paraula final sobre la factibilidad de realitzar aquest tractament la té el professional tratant.

Primera visita en nens – clinica dental vilanova i la geltrú

Fa anys, la recomanació dels pediatres era realitzar la primera revisió dentalcuando la dentadura de llet, composta per 20 dents, estigués completa, és a dir, al voltant dels tres anys. No obstant això, la presència de càries en els preescolars i l’aparició en nens menors de 3 anys d’altres problemes associats a la primera dentició han forçat als especialistes a canviar la recomanació als 12 mesos, en funció d’establir mesures preventives. Després de la primera revisió, els controls s’han de realitzar, si tot va bé, una vegada a l’any.

Copia el text

El Traductor de Softcatalà és un traductor automàtic entre el català i les següents llengües: castellà, anglès, portuguès, francès, occità (aranès) i aragonès, basat en el projecte de programari lliure Apertium.

Des de Softcatalà mantenim i millorem els diversos parells de llengües afegint paraules i regles noves. Si voleu col·laborar en el desenvolupament del Traductor, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Promocions actuals

Sol·liciti informació sobre les diferents pormocions que tenim vigents

Promoció de gener

ESPECIAL CARNAVAL: – BRILLANT DENTAL PER 25€ (Cod:BR001)

Promoció de febrer

ESPECIAL CARNAVAL: – BRILLANT DENTAL PER 25 € (Cod:BR001)

Promoció de març

ESPECIAL : – BRILLANT DENTAL PER 25 € (Cod:BR001)

Show Buttons
Hide Buttons