93 702 91 34 uoi@csapg.cat / Calle: Sant Josep, 21, Vilanova i la Geltrú, 08880 - Horario de lunes a viernes de 8:00 a 21:00

¿Per què haig de fer-me neteges i revisions?

. Per prevenir el càncer de boca

Segons la Fundació Americana contra el Càncer Oral, cada hora mor una persona en EE.UU. per culpa del càncer de boca.

Quan vostè acudeix a una revisió dental, el seu dentista no solament explora les seves dents, sinó tots els teixits de la boca (mucoses, ossos, etc.). Aquesta exploració minuciosa és vital per poder detectar indicis de càncer de boca (oral), el qual té una alta taxa de curació si es diagnostica precoçment

Per prevenir la malaltia periodontal

La malaltia periodontal és una de les principals causes de pèrdua de dents en adults. Si es diagnosticat pel seu dentista a temps, es pot tractar i evitar que la malaltia avanci.

Si vostè pateix malaltia periodontal i no rep cap tractament, l’evolució solament pot anar a pitjor i les seves dents estaran en un greu perill.

És important que, quan una persona està sent tractada de patologia infecciosa oral, ho comuniqui a aquells amb qui conviu (parella, fills…), perquè siguin revisats pel seu dentista també i, si ho precisen, tractats i així interrompre el freqüent recontagi del primer per els qui, sense saber-ho, li estan realimentant de bacteris que passen d’un a un altre de diferents maneres (petons, culleres, gots, etc.).

Per prevenir el mal alè

Pràcticament el 85% dels casos de mal alè persistent (halitosis) es deu a un problema oral.

Una bona higiene bucal és essencial per prevenir el mal alè. Les revisions amb el seu dentista i neteges en la clínica dental, juntament amb uns bons hàbits d’higiene a casa, són la millor manera d’assegurar una bona salut bucal.

Per detectar problemes dentals a temps

Tant el seu dentista com el seu higienista dental són capaços de detectar precoçment problemes en les seves genives i en les seves dents. La ràpida detecció de càries, problemes periodontals i empastaments trencats fa que la solució sigui senzilla i poc costosa.

Si aquests problemes no es detecten a temps, l’endodòncia, la cirurgia periodontal o l’extracció d’urgències de la dent, es converteixen en les úniques opcions de tractament possibles.

Recordi la frase: per cada euro invertit en prevenció s’estalvia deu en curació.

Show Buttons
Hide Buttons