93 702 91 34 uoi@csapg.cat / Calle: Sant Josep, 21, Vilanova i la Geltrú, 08880 - Horario de lunes a viernes de 8:00 a 21:00

El nostre Director Mèdic Pablo Barenblit va assistir al congrés de la SEPES, acompanyat pel seu equip i alumnes de la Universitat de Barcelona.

Pablo Barenblit, Director Mèdic i Doctor de la Unitat d’Odontologia i Implantologia Sant Antoni Abat, va assistir els dies 14 i 15 d’octubre al prestigiós congrés de la Societat Espanyola de Pròtesi Estomatològica (SEPES), que va tenir lloc a la ciutat de Bilbao. Allà es van trobar persones relacionades amb el món de l’odontologia i va ser una jornada d’aprenentatge molt interessant.

Pablo exerceix com a director del màster de Implantologia a la Universitat de Barcelona. Tal i com es pot observar en una de les fotografies que il·lustren la notícia, Pablo està acompanyat per la resta de l’equip i docents que es formen en el màster, com també en la nostra clínica.

 

image1
Author Info

lidia perez

No Comments

Post a Comment

 

Show Buttons
Hide Buttons