El nostre Director Mèdic Pablo Barenblit va assistir al congrés de la SEPES, acompanyat pel seu equip i alumnes de la Universitat de Barcelona.

Pablo Barenblit, Director Mèdic i Doctor de la Unitat d’Odontologia i Implantologia Sant Antoni Abat, va assistir els dies 14 i 15 d’octubre al prestigiós congrés de la Societat Espanyola de Pròtesi Estomatològica (SEPES), que va tenir lloc a la ciutat de Bilbao. Allà es van trobar persones relacionades amb el món de l’odontologia i va ser una jornada d’aprenentatge molt interessant.

Pablo exerceix com a director del màster de Implantologia a la Universitat de Barcelona. Tal i com es pot observar en una de les fotografies que il·lustren la notícia, Pablo està acompanyat per la resta de l’equip i docents que es formen en el màster, com també en la nostra clínica.

 

image1

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *