L’equip d’Unitat d’Odontologia i Implantologia Sant Antoni Abat assisteix al curs de Coaching Dental dirigit per Belinda de Selys

El passat dissabte 10 de setembre, tot l’equip professional que forma la Clínica Dental situada a l’Hospital Comarcal Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú, va assistir a un curs de Coaching Dental, dirigit per Belinda de Selys.

Allà hi van fer presència el personal administratiu, el personal auxiliar, d’infermeria, així com el format pels higienistes i el cos mèdic/odontològic.

Els objectius claus d’aquesta jornada van ser els següents:

– Ampliar les nostres capacitats i habilitats de comunicació personal i interpersonal.

– Aconseguir els objectius empresarials, professionals i personals.

– Buscar l’excel·lència en l’atenció al pacient.

– Consolidar l’aprenentatge personal que ens permet entendre des d’un altre punt de vista aspectes de la vida quotidiana a la clínica dental.

– Cohesió de l’equip de treball.

Va ser una jornada molt interessant, entretinguda i beneficiosa per a tots els assistents. És important mantenir l’equip de treball format. És per això, que l’equip directiu de la Clínica Dental vol fer partícip a tot el seu equip professional en esdeveniments com aquest, mantenint així una unió entre ells i aconseguir focalitzar els objectius comuns.

Aquestes són algunes de les fotografies preses durant el curs.

img-20160912-wa0004 img-20160912-wa0005 img-20160912-wa0006 img-20160912-wa0007 img-20160912-wa0008


Publicado

en

por

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *